Dnevnik
|
torek, 19. julij 2022 ob 00:00 |
Kobarid že leta ne velja zgolj za kraj, kamor se zgrinjajo športni navdušenci, temveč ga opevajo tudi ljubitelji dobre jedače in pijače. Mlekarni Planika, restavracijam in gostilnam kot so Topli val, Kotlar, Hiša Franko, Polonka, pivovarni Feo in...
|
|
RTV Slovenija
|
nedelja, 26. junij 2022 ob 06:24 |
Novinarji imamo radi zgodbe. In kuharski mojstri radi vpenjajo svojo kuharsko filozofijo v zgodbe. Te je precej lažje podati, ko ustvarjaš sredi narave, včasih sredi ničesar, kot pa, ko...
|
|
Primorski dnevnik
|
sreda, 8. junij 2022 ob 11:38 |
Slaščičar tržaške restavracije na Velikem trgu Harry’s Piccolo Kevin Fejzullai je za svoje sladke kreacije...
|
|
Svet 24
|
nedelja, 5. junij 2022 ob 07:34 |
Klepetali smo z Bogdanom Lipovškom, velikim poznavalcem turizma, ki je več kot trideset let aktiven v slovenskem in mednarodnem hotelirstvu. Med drugim je bil v svoji bogati karieri direktor Grand...
|
|
Svet 24
|
nedelja, 29. maj 2022 ob 11:03 |
V Sloveniji gostimo različne tipe gostov glede na premoženjske zmogljivosti. V največji meri gre za srednji, potem nižji in na koncu še višji cenovni razred. V zadnjih letih pa se za goste, ki...
|
|
24ur.com
|
petek, 27. maj 2022 ob 20:18 |
Že več ur pred začetkom slavne kolesarske dirke, čeprav še ni bilo nobenih cestnih zapor, je bilo jasno, da se je Dolina Soče pripravila na nekaj velikega. V katerokoli smer si se obrnil, je...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 16. maj 2022 ob 21:30 |
Hišo Franko iz Kobarida, ki jo vodi najboljša slovenska kuharica Ana Roš, je italijanski kulinarični vodnik Le Guide dell' Espresso proglasil za eno najboljših italijanskih restavracij. Podelil ji jih je namreč kar pet. Toliko jih ima le 17...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|